Szolgáltatások

Az S3 Entertainment Europe széles körű technológiai szolgáltatásokat kínál, amelyek javítják az élet- és munkakörülményeket. Szakosodunk testre szabott technológiai megoldások készítésére, amelyek az egyedi igényekhez és preferenciákhoz igazodnak.

Szolgáltatásaink köre magában foglalja a tanácsadást, tervezést, telepítést, konfigurálást, valamint a folyamatos támogatást és karbantartást.

Segítségünkkel élvezheti a legmodernebb technológia előnyeit anélkül, hogy az általában a kezelésével járó bonyodalmakkal és frusztrációval kellene szembenéznie. A legújabb eszközöket és technikákat alkalmazzuk a könnyen használható és karbantartható, intelligens, integrált rendszerek kialakításához.

A technológiának Önnek kell működnie, nem Önnek a technológiának, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy Ön a legjobb élményt kapja.

Szolgáltatások

Tervezés és design

Felmérni a jelenlegi technológiai infrastruktúrát vagy egyedi rendszert tervezni, beleértve az szükséges rajzokat vagy CAD-diagramokat.

Telepítés és konfiguráció

Ez magában foglalja az összes szükséges hardver, vezeték és szoftver telepítését, valamint az eszközök hálózathoz való csatlakoztatását.

Integráció és programozás

Különböző eszközök és rendszerek összekapcsolása és konfigurálása, hogy együttműködjenek automatikusan vagy speciális testreszabott indítók hatására.

Távoli monitorozás

Távolról figyeljük és karbantartjuk rendszeredet, hogy megfelelően működjön és frissítsük, ha kell.

Képzés és támogatás

Tréning és támogatás annak érdekében, hogy megtanulja használni az új okos rendszereit vagy más elektronikákat és technológiákat.

Frissítések és bővítések

Amint változnak az igényeid és preferenciáid, frissítsd rendszeredet, vagy bővítsd ki új eszközökkel és funkciókkal.